Indretning foretages i afstemte farver, hvor tæpper, møbler, gardiner og belysninger udgør en helhed. Få inspiration til hvordan nyt og gammelt kombineres. Gardiner og hejs syes med og uden for af tekstiler fra: Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, GP& J Baker, Jab, Jane Churchill, Manuel Canovas, Mulberry, Nya Nordiska, Sandersohn. Ligeledes har vi et bredt sortiment i gardinstænger, kvaste og besætninger. Natursilke designes til historiske miljøer. Bomuld og hør indvæves med fibre, der gør dem vaskbare og farveægte i sollys.

Til soveværelset anbefales Jensen madrasser.

Benyt Memory foam som top madras.

De former sig om kroppen, giver støtte og bedre hvile. Sengen redes med bløde fjerpuder og lune dundyner. Ved større indretningsopgaver fremstilles spejle, oliemalerier og prismekroner efter mål. Til belysning leveres bordlamper, lysekroner og energisparepærer og LED pærer med warm ligth. Ege Tæpper væves og lægges væg til væg eller med Overlock i individuelle farver og mønstre.

Boligindretning.jpg

Kontakt Mette Clausen tlf. 9644 1028 for flere oplysninger. Referencelisten indefor boliger med højt til lofter.

Bordservice

bordservice.jpg

Til det veldækkede bord hører ud over møblerne udstyr i kvalitet og design, der gør oplevelsen ved måltidet bedre. Vi får produceret et komplet sortiment på førende fabrikker i vverden. Duge leveres som hvis underdug med for i pappa, der også kan anvendes i hverdagen uden bomuld. Håndvævede linned duge med mundservietter. Porcelænet på billedet er i serien Blue Castle. Vi fører også fajance og hvidt porcelæn. Bestik i serien Rokkoko er i rustfrit med gulddekorationer. Knivene er med hult skarf, der giver en god fornemmelse i hånden. Drikkeglas leveres i en række serier, hvor Guldspiral, Napoli og Krystal er de mest brugte. Sølvtøjet til bakker, saltkar, serviet ringe, store bowler og lysestager gør bordækningen mere komplet. Er der brug for blomster har vi både egen blomsterdekoratør med friske blomster og en produktion med silkeklomster i forskellige oasistyper (blomster skum).

Se vort katalog her.

Syning Gardin Tæpper

gardin.jpg

 Syning starter med valg af tekstiler. Ved besøg på Store Restrup showroom kan du føle stofferne mellem fingrene og se de naturlige farver. Vi fremstiller selv tekstiler i løbende 1½ meter bred a 25 meter i en rulle. Råtrådene kan være i hør, uld, silke, bomuld og kunstfibre. I vævningen vælges tråde i tykkelse og styrke i forhold til formålet. Er det f.eks. gardinen anbefaler vi at indlægge kunstfibre i de lodrette tråde i mellem naturfibrerne, da gardinet derved bedre kan modstå solens nedbrydende stråler. Man undgår er gardinerne sprækker efter nogle år, hvis tekstilen er i rene naturfibre. Vores væve fremstiller normalt nogle kilometer af gangen, hvorved prisen bliver rimelig omkring 100 kr. pr. m2 eller 150 kr. pr. løbende menter inkl. moms. Vælges mønstrer fra førende væverier, der formidles, bliver prisen ofte 10 gange så høj. Gardin i luksusudgave gores og består af hejs, undergardin og gardin med posementer.  [Læs mere her...]

© 2021 Manor House Danmark. All Rights Reserved.