Vinimporten startede i 1986, hvor den første bil med 14.000 flasker Murfatlar vin rullede ind på gårdspladsen til gæsterne på Sophiendal. Naboerne blev inviteret ind i vinkælderen og siden er importen udvidet til at omfatte vin fra de vigtigste vinområder. Vinene kan smages i vinkælderen på slotshotellerne og sælges på shop.manorhouse.dk uden ekstra omkostnigner. Det sker ofte, at kunder husker en særlig vinoplevelse smagt for over 30 år siden. Omtale af vinhuse ses her og opskrift på menu ses på vor server her. Prøv Risotto med de rigtige italienske ris - se her.

Vinimporten har adresse Restrup Kærvej 10, 9240 Nibe. Tlf. 9644 1020.

Vinhuse ses On-line katolog her. Logon med slot og slot.

vinspiritus2.jpg

Bordeaux - mange chateauer

Champagne Bernard Gaucher

Alsace Frey Sohler

Sancerre & Pouilly Fumê Philipe Raimbault

Chablis & Bourgogne Denis Pommier, Roux Pere & Fils

Sydfrankrig & Côtes du Rhône

Toscana

Verona & Venedig

Puglia, Sicilien, Asti

Portugal

Portugal Borges i Dourro blev stiftet i 1800-tallet af englændere. Har laves portvin af kvalitet Twany, LBV og Vintage. Sidstnævnte skal helst drikkes samme dag den åbnes, da dugten ellers forlader vinen.

Monteiro white Port pris 81 kr.

El Corralito Tawny Port pris 88,20 kr.
[Læs mere...]

Vina de Aguirre

Vina de Aguirre består af 485 ha vinmarker og ligger 285 km syd for Santiago. De kølige nætter nærmere Antarktis udvikler vinsyren og giver fremragende balance. VDA er en af landets 10 største vingårde med årsproduktion på 14 millioner flasker og den vingård der i 2011 fik flest medaljer ved internationale vinkonkurrencer. Manorhouse er agent og formidler vinen til kunder i Nordeuropa.

[Læs mere...]

Prahova Vingården på Karpaternes syd skråninger leverer fyldige rødvine

Pinot Noir Reserve Velafbalanceret vin med aroma af viol, modne blåbær suppleret med subtile krydderier og cigar noter. Elegant frugtighed og fine tanniner. Pris 70,40 kr.

Vinvico Constanta blev stiftet i 1949 og leverer vin af druer, der vokser på kalkbund med masser sol.

Buchet Cabernet Sauvignon Vinvico Mørk og tæt med næse af græs og råsyltet solbær, fyldig smag med en let frugtsødme og blød garvesyre. Pris 53,60 kr.
[Læs mere...]

Spiritus listen indeholder velsmagende flasker indenfor de mest anvendte typer. Fra eget destilleri kommer brandy, rom og eau de vie.

Rom

Old Custer Brown Rum Caribien Stærk brun sukkerrør rom pris 178 kr.

Old Custers White Rom 37½% pris 149 kr.

[Læs mere...]